2 db Bronz 8 Fém Cipzár Fejét Doboz Cipzár Húzza Csere, Cipzár Csúszkák Rögzítő Behelyezés pin Könnyű Cipzár Javítás készlet(8)
Megújítva

2 db Bronz 8 Fém Cipzár Fejét Doboz Cipzár Húzza Csere, Cipzár Csúszkák Rögzítő Behelyezés pin Könnyű Cipzár Javítás készlet(8)

HUF 612.00

A raktárban.

Anyaga sárgaréz, vagy ötvözetet,nem rozsdásodik.cipzár javítás, Varró Eszközök,kézi táska cipzárral csúszkák,Ruhák, cipzár csere.A legnépszerűbb csúszkát a Hajók Cipzár, Táborozók Cipzár, illetve Sátrak cipzár.használható fém cipzár, valamint gyanta cipzár.Nem tudja használni, hogy nylon cipzár.lehet kapni 2 db.Anyaga sárgaréz, vagy ötvözetet,nem rozsdásodik.cipzár javítás, Varró Eszközök,kézi táska cipzárral csúszkák,Ruhák, cipzár csere.A legnépszerűbb csúszkát a Hajók Cipzár, Táborozók Cipzár, illetve Sátrak cipzár.használható fém cipzár, valamint gyanta cipzár.Nem tudja használni, hogy nylon cipzár.lehet kapni 2 db.Bronz #8 fém cipzár fejét doboz cipzár csúszkák rögzítő behelyezés pin könnyű cipzár javítás.5 1set.Ez illik a farmer, szoknya, nadrág, pénztárca, melegítő felső, mellény, stb.Hogyan telepítsük a cipzár csere : 1. Először is, vegyük le a fém megáll a tetején a cipzár, szalag, mindkét oldalon fém megáll le kell venni. 2. Mozgassa a csúszkát legfelülre az a cipzár, szalag, igazítsa a cipzár fogai. 3. Telepítse a csúszkát a cipzár, szalag : a bal kéz megragadja mindkét oldalán cipzár, szalag, használja a jobb kezét, hogy húzza a csúszkát a cipzár fogai. 4. Ha kemény vagy, hogy húzza a csúszkát a cipzár fogai, egy kis viasz, ivartalanítás, egy kis olajat, hogy a lengyel a cipzár fogai, hogy könnyebb legyen.Megjegyzés : ellenőrizze, hogy a cipzár, típus, méret, mielőtt vásárolni a cipzár csere.Tartalmazó, különböző méretben, akik akkor biztos, hogy megtalálja a tökéletes, a javítás elvégzéséhez.Miatt fényhatások, monitor fényerő , kontraszt beállításokat, stb, lehet, hogy van némi különbség a színtónus a képek, illetve a tényleges tétel.Kérem, engedje meg, 1-2mm különbözik miatt kézi mérés, köszönöm.

Alapjellemzők

A legjobb ajánlatok