Hajvasalót Negatív hajsütővas Plazma Víz Film Technológia Összecsukható Fogantyú hajsütővas (Szín : Rózsaszín, Méret : EU)
Megújítva

Hajvasalót Negatív hajsütővas Plazma Víz Film Technológia Összecsukható Fogantyú hajsütővas (Szín : Rózsaszín, Méret : EU)

HUF 1.33

A raktárban.

❤Kiváló minőségű kerámia technológia, a lapos vas egyenletesen melegíti az egész.Negatív ionos haj gondoskodó, hogy nem sérült a hajad.2 az 1-ben hajvasalót/hajsütővas használt keratin kezelések között profi stylist. ❤[ Kettő ] - 2 az 1-ben lapos vas ötvözi a hajsütő vasat, csak egy gombot kell váltani egyenes, göndör.Segít elérni a szuper-karcsú, egyenes haj, polírozott göndör vagy lépcsőzetes hullámok létrehozásához kár-ingyenes néz ki. ❤[ Állítható Hő ] - gyors felmelegedés, melegszik, gyorsan, egyenletesen, hogy energiát takarítson meg.Az állítható hőmérséklet 210-430°F ad nagyobb kontroll eléréséhez egy teljesen sima, zökkenőmentes keresni, minden hajtípusra.Ez egy digitális LCD kijelző a könnyű láthatóságának beállítása hőmérséklet. ❤[ Világszerte ] - hajvasalót, valamint hajsütővas, 2 az 1-ben a világszerte kettős feszültség , csak annyi kell, hogy egy adapter.A méret a termék tökéletes otthoni használatra, vagy a szalon szakemberek.Ez a verzió elég meleg redőző -, valamint curling. ❤[ Ajándék Választás ] - Egy ajándék a feleség, anya, nagymama, nővér, lányom, a legjobb barát, vagy barátnő, születésnap, Karácsony, anyák Napja, a Hálaadás Napja, valentin, majd az Új Évben.szakmai haj styler egy prémium minőségű.Élvezze a gyönyörű stílusú haj lenyűgözni a barátaid!. ❤Kiváló minőségű kerámia technológia, a lapos vas egyenletesen melegíti az egész.Negatív ionos haj gondoskodó, hogy nem sérült a hajad.2 az 1-ben hajvasalót/hajsütővas használt keratin kezelések között profi stylist. ❤[ Kettő ] - 2 az 1-ben lapos vas ötvözi a hajsütő vasat, csak egy gombot kell váltani egyenes, göndör.Segít elérni a szuper-karcsú, egyenes haj, polírozott göndör vagy lépcsőzetes hullámok létrehozásához kár-ingyenes néz ki. ❤[ Állítható Hő ] - gyors felmelegedés, melegszik, gyorsan, egyenletesen, hogy energiát takarítson meg.Az állítható hőmérséklet 210-430°F ad nagyobb kontroll eléréséhez egy teljesen sima, zökkenőmentes keresni, minden hajtípusra.Ez egy digitális LCD kijelző a könnyű láthatóságának beállítása hőmérséklet. ❤[ Világszerte ] - hajvasalót, valamint hajsütővas, 2 az 1-ben a világszerte kettős feszültség , csak annyi kell, hogy egy adapter.A méret a termék tökéletes otthoni használatra, vagy a szalon szakemberek.Ez a verzió elég meleg redőző -, valamint curling. ❤[ Ajándék Választás ] - Egy ajándék a feleség, anya, nagymama, nővér, lányom, a legjobb barát, vagy barátnő, születésnap, Karácsony, anyák Napja, a Hálaadás Napja, valentin, majd az Új Évben.szakmai haj styler egy prémium minőségű.Élvezze a gyönyörű stílusú haj lenyűgözni a barátaid!.Negatív hajsütővas Plazma víz film technológia Összecsukható fogantyú Termék Categorystraight göndör haj comb Heat kalauz material Tourmaline Ceramics Functionthermostatic control Applicable hair Wet, száraz használni.

Alapjellemzők

A legjobb ajánlatok