A fürdő Bomba Meghatározott, Pihentető Fürdő Bombák Készült Illóolajok, Buborék Gyógyfürdő. Női Fürdő Bombák: Ajándékot Neki.
Megújítva

A fürdő Bomba Meghatározott, Pihentető Fürdő Bombák Készült Illóolajok, Buborék Gyógyfürdő. Női Fürdő Bombák: Ajándékot Neki.

HUF 2295.00

A raktárban.

Kézzel készített fürdő bombák készült shea vaj, aromás olajok, valamint más természetes összetevők.Egy buborék, élményfürdő, GYÓGYFÜRDŐ, minőségi otthon, mert ez nem tartalmaz adalékanyagokat, enyhe, de nem irritálja, vagy hozzon létre más negatív reakciók.Könnyű illat : Bathbombs egy nagyon finom illatú.A nem csípős parfüm nyugtató hatással van a test, mind a lélek, s megmarad a bőr.Természetes eleme, hogy a fürdő megnyugtató.Könnyen tisztítható : Miután elfogyasztott egy pihentető pezsgőfürdő, nem kell attól tartani, hogy a szín a fürdő bomba folt a bőr vagy a fürdőkádban, mert könnyen mosás minden, ami szükséges, de nem hozzá több munkát, hogy a fürdő.Használata egyszerű—csak fürdeni bomba ki a dobozból, óvatosan tépje fel a csomagot, majd dobd bele egy kis meleg vizet.A kádban hue gyorsan műszakban, amikor a bathbombs sziszegés.A test nem megtartja ezt a színt.Lehet szórakozást, a fürdés.Kényelmes, Pihentető : Használja a szerves fürdő bombák, hogy lazítson egy stresszes nap után.Merüljön el a fürdő, enyhíti a stresszt, köszönhetően a kézzel készített fürdő bombák.Lazítson, emelje fel a minőségi alvás.Kézzel készített, az USA-ban a shea vaj természetes összetevők.Élvezze 4 teljes méret fánk fürdő bombák tökéletesen illatos, hogy illeszkedjen a álmodozó hangulatban van.Minden fürdő bomba összetevők teljesen feloldódjon, majd mossa le a lefolyó nélkül, festés, kádak.Tartalmaz 1. minden illat : Pamut Cnady, Unikornis, Mai Tai-t, Margarita.

Alapjellemzők

A legjobb ajánlatok